Liebherr 6125265 Smart Device Box (6125265)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Liebherr 6125265 Smart Device Box (6125265)

Legexkluzívabb ajánlatokért keresse szaktanácsadóinkat!

25 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
premiumshop24.hu
Termékleírás
A SmartDevice a kombinált hűtő-fagyasztó vagy fagyasztó készülék hálózatba kötésére szolgáló megoldás. Ha készüléke SmartDevice-képes, vagy elő van rá készítve, akkor készülékét gyorsan és egyszerűen bekötheti a hálózatba a WLAN révén. A SmartDevice alkalmazással készülékét mobil végfelhasználói készülékkel kezelheti. A Smart‐ Device alkalmazásban további, kiegészítő funkciók és beállítási lehetőségek állnak rendelkezésére. Ahhoz, hogy készülékét rákösse a WLAN-hálózatra, le kell töltenie a SmartDevice alkalmazást. Jelenleg a következő funkciók elérhetők a SmartDevice-Box-szal és a SmartDevice-alkalmazással:
  • L iebherr-készülékének regisztrálása a SmartDevice alkalmazáson keresztül okostelefonnal vagy tablettel
  • A készülék kezelése bárhonnan, például a készülék állapotának lekérdezése és a hőmérséklet beállításainak módosítása
  • Egyes funkciók, mint például a SuperCool és SuperFrost be- és kikapcsolása (a készülék funkcióitól függően)
  • Értesítés a fontos állapot- és riasztójelzésekről közvetlenül az okostelefonjára, többek között emlékeztetőfunkciók, mint ajtóriasztó vagy BottleTimer (a készülék funkcióitól függően)
  • Kapcsolódás a partnerek egyéb szolgáltatásaihoz, mint például hangvezérlés vagy okosotthon-platformok
A Smart Device Box tálcán kínálja az okosotthonok összes előnyét. A hűtőkészüléket, a mobilkészülékeken keresztül történő egyszerű és biztonságos vezérléshez csak be kell dugni, bekapcsolni és WLAN-on keresztül az internetre csatlakoztatni. A Smart Device Box használata esetén a készülék energiafogyasztása minimálisan magasabb.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.